Tuplaa veronpalautuksesi

Elämme odotuksen aikaa. Pikkuväki odottaa joulupukkia, vähän varttuneemmat taas veronpalautuksia. Veronpalautukset kilahtavat tänäkin vuonna tileille tiistaina 5.12., juuri sopivasti joululahjaostoksia varten. Mutta oletko ajatellut, että joululahjaostosten lisäksi osan veronpalautuksista voisi myös sijoittaa – joko hyvän tai pahan päivän varalle?

Mihin veronpalautukset sitten voisi sijoittaa? Tässä muutama vinkki:

Säästövakuutus. Sinulla on yksi elämä, ja sen varrella monta unelmaa. Kun yksi unelma täyttyy, Säästövakuutuksen avulla voit jatkaa säästämistä seuraavaan. Voit kerryttää säästöjä pikku hiljaa tai isommalla panoksella kerrallaan. Säästövakuutuksella voit säästää itselle tai läheiselle ja vakuutuksen sisällä muokkaat helposti sijoituskohteitasi ilman kuluja ja veroseuraamuksia. Säästövakuutus mahdollistaa myös pääoman verottomat nostot.

Rahastot. Säästöpankin rahastot ovat erityisen kiinnostavia sijoituskohteita. Rahastomme menestyvät hyvin vertailuissa ja useat rahastoistamme ovat saaneet tunnustusta myös kansainvälisesti. Rahastosäästäminen on joustava tapa kerryttää varoja ja sjoituskohteet pääset valitsemaan laajasta valikoimasta tuottotavoitteesi ja riskinsietokykysi mukaan. Ja mikä parasta, salkunhoitajamme seuraavat sijoituskohteita ja analysoivat markkinoita puolestasi!

Säästöpankki Elämänvara. Säästöpankki Elämänvara on täysin uudenlainen vakuutus, joka yhdistää säästämisen ja vakavan sairauden turvan. Siihen sisältyy joustavasti maksettava säästöosa, eli kapitalisaatiosopimus, ja edullinen vakavan sairauden vakuutus, josta saat turvaa kolmeen yleisimpään vakavaan sairauteen: syöpään, sydäninfarktiin ja aivohalvaukseen. Säästöjäsi voit nostaa kerralla enemmän tai kuukausittain.

Ja sitten katseet ensi vuoteen. Liiallinen ennakkoveron maksaminen ei ole välttämättä se järkevin tapa säästää, sillä valtio maksaa palautuksille vain 0,5 prosentin koron. Jos sen sijaan lasket veroprosenttisi heti alkuvuodesta oikein ja säästät koko vuoden ajan palautussumman verran rahastoon, varoillesi ehtii kertyä mukavasti tuottoa.

Jos taas maltat jättää tällä tavalla säästöön kertyneet rahat käyttämättä seuraavan joulun tullen ja säästät vielä toisenkin vuoden, puhutaan jo paljon isommista summista.

Pia Liinavuori

Kirjoittaja toimii Aito Säästöpankissa sijoituspäällikkönä ja aikoo tehdä veronpalautuksellaan lisäsijoituksia rahastosalkkuunsa. Täysi-ikäisille lapsilleen hän suosittelee sijoittamista Säästöpankki Elämänvaraan.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s