Mukana elämässäsi – niin arjessa kuin lomalla

Elämä tuntuu välillä niin kiireiseltä, ettei ole aikaa pysähtyä edes ajattelemaan. Arki on täynnä jatkuvaa suunnittelua ja aikataulutusta. Tyypillisesti arki koostuu töistä, kauppareissuista ja harrastuksista, joko lasten tai omista. On asioita, jotka täytyy hoitaa heti ja asioita, joiden hoitamisen voi jättää myöhemmäksi. Elämä on rutiinien suorittamista sekä jatkuvaa priorisointia, suurten ja pienten päätösten tekemistä. Arki kuluu kiireen keskellä ja lomalla yritetään hengähtää, pysähtyä nautiskelemaan ja toteuttaa unelmia.

Aito Säästöpankki on mukana elämän suurissa ja tärkeissä päätöksissä. Olemme mukana niin arjen hankintojen kuin suurten unelmienkin toteutuksessa. Mahdollistamme auton päivittämisen suuremmaksi perheen kasvaessa ja autamme toteuttamaan haaveet omasta unelmien kodista. Annamme neuvoja säästämiseen – kertoohan sen jo nimi Säästöpankkikin. Autamme myös säästämään niitä haaveita ja unelmia varten, joita esimerkiksi hyvinä, aurinkoisina ja leppoisina kesälomapäivinä halutaan toteuttaa. Oli sitten unelmana uudet lenkkarit, moottoripyörä tai ulkomaanmatka perheen kesken.

Olemme arjessa mukana myös elämän pienempien päätösten keskellä – jopa silloinkin, kun pankki on viimeinen mieleen juolahtava asia. Mahdollistamme kauppaostosten yhteydessä rahojen siirron kauppiaalle ja virastoasioissa sähköisen tunnistamisen pankkitunnuksilla. Otamme vastaan maksusuorituksia ja ohjaamme niitä eteenpäin. Mahdollistamme monet arjen asiat, vaikkei välikätenä toimimistamme aina edes huomaakaan. Kenties tehtävämme onkin tehdä elämän eri kokemuksista niin mutkattomia, ettei mukanaoloamme tule edes ajatelleeksi.

Maailman muuttuminen ja digitalisaatio tuo mukanaan uusia mahdollisuuksia, mutta ei poista tarvetta aidolle kohtaamiselle. Kohtaamme asiakkaamme kiireettömästi ja aidosti kuunnellen silloin, kun se hänelle itselleen sopii. Autamme juuri niissä pankkiasioissa, jotka ovat ihmiselle itselleen tärkeitä. Asioissa, jotka ovat asiakkaalle tarpeellisia – niin arjessa kuin lomallakin.

Meillä Aito Säästöpankissa jokainen asiakas on tärkeä ja asiakkaiden asioita hoidetaan hyvin sekä huolella.  IMG-MarkoVahos

 

Marko Vahos

Kirjoittaja on Valkeakosken konttorin pankinjohtaja. Vapaa-aikanaan hän on aktiivisesti mukana Palloliiton toiminnassa ja lastensa harrastuksissa – muun muassa.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s