Harkitsetko pankin vaihtoa? Pankin vaihtamiseen liittyvät yleisimmät myytit

Pankin vaihtaminen saattaa käydä monellakin nyt mielessä. Viimeisimpien tutkimusten mukaan jopa joka neljäs suomalainen harkitsee pankin vaihtamista. Monet epäilevät sen kuitenkin olevan turhan vaivalloista – tai jopa lähes mahdotonta, varsinkin jos on asuntolainaa. Kokosin yleisimmät myytit pankin vaihtamisesta ja vakuutan, että pankin vaihtaminen sujuu kuin tanssi.

  1. Pankin vaihtaminen on työlästä

Vastoin yleisiä käsityksiä, pankin vaihtaminen on todella vaivatonta. Hoidamme kaiken puolestasi. Kun päätät siirtyä asiakkaaksemme, teemme valtakirjan, jonka avulla hoidamme kaikki pankin vaihtoon liittyvät käytännön asiat puolestasi. Kun olet siirtynyt asiakkaaksemme, tehtäväksesi jää vain ilmoittaa työnantajalle ja verottajalle uusi tilinumerosi. Muutoksista ilmoittaminen onnistuu usein helposti myös verkossa, esimerkiksi eläkkeen maksajien, verottajan ja Kelan verkkosivuilla.

  1. Pankin vaihtaminen ei onnistu, jos on asuntolainaa

Kyllä onnistuu – ja voit saada samalla entistä asuntolainaa järkevämmän paketin. Asuntolainat ja kulutusluotot ovat täysin siirrettävissä, yleensä ilman kustannuksia.  

  1. Pankin vaihtaminen on kallista

Vaihtamisesta ei koidu ylimääräisiä kuluja. Sovit vain tapaamisen meille, vaikka heti verkossa, niin käydään yhdessä läpi pankkiasioihin liittyvät toiveesi ja tarpeesi. Ota mukaasi tiedot tämänhetkisestä pankkisuhteestasi eli laina-, pankkitili- ja maksukorttitietosi, niin rakennamme sinulle ratkaisun toiveittesi mukaisista pankkipalveluista.

  1. Pankin vaihtaminen heikentää nykyisiä palveluitani

Kun vaihdat meille, autamme sinua henkilökohtaisesti kaikissa pankkiasioissasi. Meidät tunnetaan reilusta ja rehdistä henkilökohtaisesta palvelusta, ja siitä asiakkaamme meitä kiittävät. Aito Säästöpankilla on 13 konttoria Pirkanmaalla, joissa asiantuntijamme palvelevat sinua henkilökohtaisesti kaikissa pankkiasioissa. Lisäksi käytössäsi on verkkopankki ja mobiilipankki.

Säästämiseen ja sijoittamiseen tarjoamme kattavan ja valikoiman Säästöpankki rahastoja sekä vakuutussäästämisen ratkaisuja. Viime aikoina esimerkiksi Säästöpankki Pienyhtiöt, Säästöpankki Lyhyt Korko ja Säästöpankki Kotimaa -rahastot ovat olleet kärkisijoilla rahastojen tuottovertailussa *. Rahastojen merkintä onnistuu kätevästi 24/7, vaikka verkkopankissasi.

Verkkopankissasi saat käyttöösi maksuttoman Finanssivahdin, joka tuo helpotusta päivittäiseen taloudenhallintaan. Palvelu näyttää yhdellä silmäyksellä, minne rahat menevät, ja samalla voit seurata oman taloutesi kehittymistä. Voit myös pistäytyä lähimpään konttoriin Oman Talouden tuokioon, jossa käymme yhdessä läpi taloutesi kokonaisuuden. Laadimme samalla tavoitteittesi mukaisen säästösuunnitelman, jonka avulla unelmien toteuttaminen on helpompaa.

Älä enää mieti, vaan ryhdy tuumasta toimeen! Näin helppoa se on! Varaa heti aika tai jätä yhteydenottopyyntö, niin pääsemme alkuun.

Jani Eenola

Kirjoittaja toimii Aito Säästöpankin varatoimitusjohtajana ja luottaa henkilökohtaisen palvelun vetovoimaan.

*Talouselämä 15/2016

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s