Mukana arjessasi

Kiire, hoppu, sinne, tänne, tonne… Pitää viedä lapset tarhaan tai käydä nopeasti kaupassa, jotta ennättää taas ajoissa seuraavaan paikkaan. Kuulostaako tutulta? Elämme ohjelmoitua elämää tai ainakin minusta tuntuu niin, näin neljän lapsen isänä. Arjen asiat ja rutiinit rytmittävät päivää. Töitä ja harrastuksia, lasten tai omia, siitä muodostuu arki. On asioita mitkä pitää hoitaa heti ja niitä mitkä voi jättää myöhempään. Jatkuvaa priorisointia, suurten ja pienten päätösten tekemistä.

Keskellä ihmisen arkea olemme mukana. Kun puhumme asunnon vaihtamisesta tai ostamisesta – on kyse ihmisen elämän suuresta ja tärkeästä päätöksestä. Olemme haaveiden toteuttajia, annamme monelle mahdollisuuden muuttaa unelmien kotiin. Annamme neuvoja säästämiseen – kertoohan sen jo nimikin! Teemme ihmisten kanssa suunnitelmia siitä, miten säästetään matkaan maailman ympäri, lapsen ajokorttiin tai vanhuuden varalle.

Olemme arjessa mukana myös ihmisten pienten päätösten keskellä – silloinkin, kun pankki on viimeinen asia ihmisen mielessä. Mahdollistamme kauppaostosten yhtydessä rahojen siirron kauppiaalle, tunnistautumisen passihakemuksen kohdalla poliisiin päin. Otamme vastaan maksusuorituksia, joista osa jatkaa matkaa eteenpäin. Monet arjen asiat ovat meidän mahdollistamiamme, ja meidät huomataan niissä usein vasta silloin, jos jotain menee pieleen. Kenties tehtävämme on siis tehdä niistä kokemuksista niin mutkattomia, ettei mukanaoloamme tule edes ajatelleeksi.

Digitalisaatio tuo mukanaan mahdollisuuksia – mutta ei poista tarvetta aidolle kohtaamiselle niiden asioiden ympärillä, jotka ovat pankkiasioissa sinulle tärkeitä. Haluamme kohdata asiakkaamme kiireettömästi ja aidosti kuunnellen silloin, kun se ihmisille itselleen sopii. Haluamme antaa tunteen siitä, että asiakas on meille tärkeä – että meillä asioitasi hoidetaan hyvin ja huolella.Featured image

Ihmiset kohtaavat ihmisiä tänäänkin, meidän konttoreissamme ympäri Pirkanmaata.

Marko Vahos

Kirjoittaja on Valkeakosken konttorin pankinjohtaja. Vapaa-aikanaan hän on aktiivisesti mukana Palloliiton toiminnassa ja lastensa harrastuksissa – muun muassa.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s